Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor serums?

Isabella Heyden

De fabrikanten proberen constant om hun producten te verbeteren door nieuwe ingrediënten te introduceren of hun kwaliteit te verbeteren. Vele mensen geloven dat zij niet het beste product kunnen krijgen door onderzoek te doen en daarom kopen zij goedkoopste. Maar dit is niet waar. De elk jaarmensen vragen me of ik denk dat het nieuwe serum dat ik voor u goed of slecht is heb gekocht. Ik vertel hen altijd dat het product ik gebruik vandaag dezelfde ingrediënten heeft die ik op mijn eerste dag van serums heb gevonden. Bijvoorbeeld: U hebt geen idee hoeveel serums ik op mij op eerste dag testte. In feite, zijn dezelfde ingrediënten die voor de producten van veel van de serums worden gebruikt in mijn eerste serumtest. Dit geeft u een idee hoeveel kennis u nodig hebt om een goed besluit inzake uw eerste poging van een product te nemen. Als ik kan aantonen dat u met mijn serums gelukkig gaat zijn zal ik meer bereid om aan u over uw productkeuzen zijn te spreken. Het kost me veel om geen overzicht over het serum te zetten u koopt. Maar u moet vragen: moet ik elk klein detail aan de test om het zetten ervoor te zorgen werkelijk veilig is? Bijvoorbeeld, heb ik vele overzichten op producten geschreven die ingrediënten hadden ik over verdacht was. Bijvoorbeeld, kan de enige manier u te weten komen de ingrediënten van een room het voor een paar dagen moet gebruiken alvorens het zelf te gebruiken. Als de ingrediënten niet vermeld in de ingrediënten zijn, weet u geen wat om te verwachten. Nochtans, heb ik het zelf gedaan en ik kan u vertellen dat mijn huid zo veel beter is en ik heb minder pukkels en breakouts en ik doe sneller mijn donkere vlekken en smetten van de hand. U moet dat ook kennen. Ik zou u adviseren om de ingrediënten van de producten te lezen, vooral als u hen wilt kopen. De ingrediënten zijn beschikbaar bij uw lokale apotheek of op de website van uw apotheek. Hierdurch ist es voraussichtlich hilfreicher als Markeerstift. Het beste ding over het kopen van hen online is dat zij vaak een betere overeenkomst dan persoonlijk zijn. Ik heb twee bloggen hier, is men over serums. Hier is het, serums in het Nederlands! Zoals voor serums, zult u verschillende resultaten afhankelijk van het product krijgen u hebt. Genau das differenziert diesen Artikel von weiteren Produkten wie serum Test. Een serum zal gewoonlijk het best voor één type van huid werken. Heel wat serums bevatten ingrediënten van een brede waaier van bronnen. De twee populairste serums in de markt zijn de „Klimop“ en „Pureology“. Allebei zijn beschikbaar in vele verschillende sterke punten en aan vele verschillende prijzen. Hier is wat niet u nodig hebt om te weten wanneer u een serum koopt, maar vergeet om de prijzen op hun website te controleren. De serums die met zowel „Klimop“ als „Pureology“ beschikbaar zijn kunnen zeer duur zijn, zodat ben ik niet zeker over de zuiverheid van de serums zelf. Zoals voor de ingrediënten in de producten, is het populairst de volgende: (voor een lijst van ingrediënten ga naar het etiket van het serum) Aqua (Water), Cetyl Alcohol, Butyleenglycol, Trisodium Ethylenediaminetetraacetic Zuur, Caprylic/Caprinetriglyceride, Glycerine, Polysorbate 20, Natrium Hyaluronate, Cetyl Alcohol Dicaprate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Polysorbate 80, Cetearyl-Alcohol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Tocopheryl-Acetaat, Chlorphenesin, Caprylyl-Glycol, Caprylic/Caprinetriglyceride, Disodium EDTA, Butyleenglycol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Cafeïne, Ethylhexylglycerin, Natriumapc, Tocoferol, Disodium EDTA.