Contact

Isabella Heyden

Contact opnemen

Ik ben altijd bereid om eender welke vragen te beantwoorden, alstublieft me met de elektronische post versturen. En gelieve zacht te zijn met me wanneer ik e-mail beantwoord, ben ik zeer gevoelig voor negatieve commentaren, als u een video of een verbinding aan om het even welk website of product zou willen zien alstublieft om me te laten het weten zodat ik het product kan meer herzien. Als u naar een serum zoekt, gelieve te voelen vrij om de ingrediëntenlijst van het product te controleren ik u hieronder geef: Dit serum is niet geschikt voor acne naar voren gebogen huid. Ik zal niet gehouden worden verantwoordelijk voor om het even welk product u gebruikt wat allergie of irritatie kan veroorzaken.

✔ Allergische Reactie? ✕

Ik test mijn producten op mijn eigen huid (die is waarom ik heb gewerkt aan mijn productoverzichten zodat kan ik hen met u delen, zodat als er een product is zou u me willen herzien dat u me moet ongeveer contacteren, zal ik het absoluut!) niet delen omdat ik geen gevoelige huid heb. Dat gezegd zijnde, als u gevoelige huid hebt zou u zich ervan bewust moeten zijn dat dit serum met ingrediënten wordt gemaakt die parabens bevatten, wat een allergische reactie kan veroorzaken.

Ik ben zeer gevoelig voor om het even welke huidzorg en ingrediënten. Ik zal geen product met ingrediënten goedkeuren die kwaad aan uw huid zullen veroorzaken. Mijn huidtype is Olieachtig (Olieachtige Toner, Micellar Water en Glycerine). Wanneer het gebruiken van om het even welke serums op mijn huid, zouden de volgende dingen in uw mening moeten zijn: Hoe snak aan gebruik? Wat na het reinigen? De producten moeten niet alle dode huidcellen verwijderen uit uw huid maar hen verwijderen uit een lichtjes olieachtig gebied. De serums in deze categorie bevatten alcohol of andere ingrediënten niet die huidirritatie veroorzaken. De producten hebben verschillende ingrediënten helpen tot hen het werk maken. Sommige serums kunnen slechts een bepaald aantal tijden per dag worden gebruikt maar anderen zijn efficiënt op elk deel van uw huid en op om het even welk type van huid. De producten zijn bedoeld om door mensen met gevoelige huid worden gebruikt. Mijn huid is niet gevoelig en ik heb serums nodig om geen soort huidirritatie te verklaren.

Openingstijden