About us

Isabella Heyden

Mijn vader vertelde me altijd dat de beste huidzorg uit binnen komt en daarom ik besliste mijn kennis met u te delen. Als huidzorg en natuurlijke huidzorg blogger, streef ik altijd ernaar om al mijn uiteinden te delen en de trucs van huid geven met mijn aanhangers.

Als u nog niet overtuigd bent, klik op dit beeld om te zien wat onze Serums als kijken.

Mijn allereerste product van de huidzorg was een room die ik bij een natuurlijke productenwinkel genoemd Kruidenschoonheid kocht. Ik was gelukkig dat ik een natuurlijk product vond van de huidzorg dat geen ruwe ingrediënten of additieven had. Ik hield niet van de geur en ik wilde niet heel wat geld besteden. Ik was zo teleurgesteld omdat ik me op het gebruiken van dit product elke dag verheugde. Ik kreeg mijn eerste room en probeerde het in een kop met mijn vingers en het keek zeer goed en ik dacht het het beste ding was ik kon kopen. Ik gaf niet werkelijk voor het maar ik hield van het idee.

Mijn motto is „een weinig tegelijkertijd“. Ik heb heel wat serums onlangs gedaan. Mijn favoriet is Aromatherapy-Serum in Blauw, zeer goede, maar ik heb een gehele waaier van serums die ik heb gehouden van. Ik begon om over hoeveel ingrediënten te denken in mijn producten zijn en hoeveel van hen ik moet gebruiken, en ik merkte op dat het aantal ingrediënten, van ingrediënten I gebruik, vrij groot is. Als u de ingrediëntenlijst op de Aromatherapy-Serumwebsite bekijkt, zult u zien dat ik 15 etherische oliën, 3 gommen en 3 het hydrateren oliën heb. Ik heb ook 5 hyaluronic zuur, 3 verzachtende middelen, 2 emulgators, 2 emulgators één emulgeermiddel, 3 verzachtende room (met inbegrip van in blauwe), 3 bevochtigers, 5 emulgators, 5 bevochtigende room, 3 bevochtigers, 3 emulgators een bevochtigende agent. Ik weet niet het hoe te om elk van die ingrediënten te gebruiken, maar ik weet het niet gemakkelijk is. En ik heb ook 7 bevochtigende verzachtende middelen, 4 emulgators, 4 emulgators bevochtigende agenten.

Mijn visie

Mijn hartstocht moet u helpen de beste keuzen over uw serums maken. Ik ben getest voor vele verschillende soorten huidproblemen en vaak gevraagd over hen. Ik geloof ook dat iedereen toegang tot de grote producten van de huidzorg zou moeten hebben die helpen de huid beschermen en hydrateren. Toen I eerst deze blog begon die ik heb geconcentreerd me op welke serums moeten=zouden= bevatten en hoe te om een huidtest te nemen. Het is geworden zeer populair om over specifieke serums en hun ingrediënten te spreken. In deze blog ga ik me op huidgezondheid en gezondheid, specifiek huidgezondheid concentreren. Ik heb een partij over skincare geleerd, welke werken en wat niet en wat de beste optie voor u is. Ik hoop u deze blog nuttig vindt. Ik ben opgewekt om mijn informatie met u te delen en ik hoop u deze blog zult blijven lezen en intekenen. Ik heb a lot more over huidgezondheid te delen.

Als u een beginner bent of om het even welke vragen hebt vrij voelen om me te contacteren. Ik kan met al uw vragen van de huidgezondheid helpen. Als u om het even welke huidvragen hebt met betrekking tot de gezondheid gelieve aan te schrijven me op mijn blog.

Mijn Ebook, die de „Serums voor Mensen“ wordt genoemd is beschikbaar voor vrij. Het behandelt serums voor mensen, en ook over huidzorg. U kunt het boek op Amazonië in diverse talen lezen.

Waarom gebruikt u serums?

Als u huidkwesties zoals acne, acnelittekens, eczema, rosacea, enz. hebt, zou u serums moeten gebruiken. U zou moeten weten dat de serums een vorm van exfoliant zijn, die voor uw huid goed is omdat het dode cellen en dode huid verwijdert. Het werkt ook als huidreinigingsmiddel. Zo, is het groot als u heel wat dode huid op uw gezicht of lichaam hebt. Zo, voor mensen, hebt u een serum nodig, omdat u een aardige huid zou moeten hebben. Voor de dames, gebruik ik serums, omdat zij beter zijn.

Hoe werkt uw serum?

De meeste serums hebben vele stappen. Eerst en vooral, bevatten zij een ton ingrediënten.

Ik was geboren in 1983 in Amsterdam en heb hier sinds 1995 geleefd, ben ik een moeder van 2, werkend als IT beroeps, en een minnaar van schoonheid. Ik doe het grootste deel van mijn onderzoek en het testen door websites en bloggen (ik ben ook in de zaken van het schrijven „wat een serum?“ is blog). Als u weet wat niet ik over spreek, stel voor ik u de „Gids van Guru van de Huidzorg voor Serums“ leest. U kunt de Serums en de Make-upsectie van mijn plaats ook controleren.

Ik schrijf momenteel een serumoverzicht voor één van de populairdere serums die ik onlangs heb getest, is het Aquascutum van een super dure $50 serum geroepen Aquaphor die in een kruik van 12 komt en $40,50 per kruik kost. Dat is heel wat van geld voor een serum! Wat ik kan zeggen, ik zijn gezegend om te hebben zodat vereisen vele huidtypes en wat van hen minder dan $40 een kruik om hen in goede gezondheid te houden. Het één ding kan ik zeggen is dat ik over het kopen van dit serum een weinig aarzelend was.